Gelirani nohti so izjemno obstojni

Gel nohti
https://mollonpro.si/gel-nohti/

Urejenost dlani razkrije ogromno o siceršnji urejenosti človeka. Za mnoge ženske je manikira skorajda obvezen sestavni del skrbi za to, da so dlani zares lepe oziroma takšne, da so jim v ponos. Vendar pa zaradi številnih vsakodnevnih opravil marsikatera ženska preprosto ne najde časa, da bi temu posvetila dovolj pozornosti. Če sodite mednje tudi sami, so gelirani nohti, ki so trenutno izjemno priljubljeni, morda natanko tista rešitev, ki jo iščete. Veliko žensk prisega nanje in verjetno boste z njimi zadovoljni tudi vi. Če jih še niste preizkusili, si lahko v članku preberete nekaj več o njih.

Gelirani nohti vam prihranijo kar nekaj časa

Med najpomembnejše odlike, s katerimi se lahko pohvalijo gelirani nohti, nedvomno sodi dejstvo, da so izredno obstojni. Ko je postopek zaključen, se vam namreč še kar nekaj časa ne bo treba ukvarjati z odstranjevanjem in ponovnim nanosom, vaši nohti pa bodo popolni. Tako lahko podaljšate čas med posameznimi obiski salona in s tem navsezadnje prihranite tudi kar nekaj denarja.

Če za manikiro skrbite sami, pa lahko prav tako računate na to, da boste morali v to opravilo odslej vlagati mnogo manj časa in energije. Vse to pa seveda drži le v primeru, da so takšni nohti izdelani iz kakovostnih materialov, kakršni so na primer izdelki znamke Gel de Construction, in da je postopek nanosa in nato sušenja izveden profesionalno.

Za postopek je nujna kakovostna lučka

Za sušenje oziroma utrjevanje boste potrebovali posebno lučko. Pri tem je mogoče izbirati med lučkami različnih vrst. Najpogosteje se uporabljata UV- in LED-tehnologija. Še ena možnost, ki jo imate na voljo, pa je CCFL-luč. Od tega, za kateri tip se odločite, je odvisen tudi čas, ki je potreben za utrjevanje. Pri tem postopku manikire se lak nanaša v več plasteh.

Pomembno je, da lučko uporabite za strjevanje vsakega sloja posebej, saj bo lahko le tako prišlo do popolne polimerizacije monomerov v laku, s čimer dosežemo optimalno trdnost oziroma obstojnost. Povsem na koncu pa sledi še izbran barvni premaz, podobno kot pri običajni manikiri, torej. Namesto za premaz se lahko odločite tudi za unikatno poslikavo ali pa za kombinacijo obeh možnosti.