vitamin d3 in k2

Prehranski dodatek, ki združuje vitamin D3 in K2, lahko kupite na holistic.si. Gre za edinstveno kombinacijo, ki prinaša veliko pozitivnih učinkov, saj ima visoko vsebnost hranil. Prehranski dodatek je narejen v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi, je brez glukoze in laktoze ter tudi brez GSO, poleg tega pa se lahko pohvali z zelo prijetnim okusom vanilje.

Poskrbite za bolj močne in zdrave zobe

Vitamin d3+k2

Vitamin D3 in K2 – Holistic.si

Vitamin D3 in K2 zelo pozitivno vplivata na zdravje zob, saj te krepi in poskrbi za to, da so bolj trdni. Zobje namreč naredita močnejše, odpornejše in veliko bolj zdrave. Njuna kombinacija namreč spodbuja absorpcijo kalcija v telo ter skrbi za to, da kalcij pride do zob in jih okrepi, in to na popolnoma naraven način. Prav zaradi tega se ga splača jemati v primeru različnih težav z zobmi ali v primeru, če takšne težave želite preprečiti.

Okrepite svoje kosti in mišice

Vitamin D3 in K2 krepita kosti in mišice ter skrbita za njihovo boljše delovanje. Na tak način lahko vaše kosti naredite bolj trdne in manj nagnjene k zlomom in poškodbam. Zaradi kombinacije teh dveh vitaminov lahko namreč močno izboljšate gostoto kosti, saj se bo kalcij vanje lažje absorbiral. To je pomembno tako v mladosti kot v kasnejših življenjskih obdobjih, ko se na tak način lahko izognemo osteoporozi, krhkim kostem in različnim poškodbam in zlomom. Močne kosti pa omogočajo tudi lažje gibanje ter boljšo držo telesa.

Izboljšajte svoj imunski sistem

Poleg tega pa lahko z jemanjem omenjenega prehranskega dodatka izboljšate tudi delovanje svojega imunskega sistema ter si povečate odpornost. Tako boste manjkrat prehlajeni in bolni ter boste bolje in lažje prenašali različne okužbe. To je še posebej pomembno v zimskem času, vendar si je zaloge vitaminov treba narediti že prej, da ti lahko res učinkujejo.

En prehranski dodatek z veliko učinki

  • za močnejše zobe,
  • za bolj močne kosti,
  • za večjo gibljivost mišic,
  • za uravnavanje absorpcije kalcija,
  • za bolj odporen imunski sistem,
  • za boljšo fizično pripravljenost.

 

Comments are closed.