Varčni radiatorji za kopalnico

Če si želite prihraniti pri ogrevanju, potem je pametno v prehodnih obdobjih uporabljati dodatne varčne grelnike, ki jih namestimo v kopalnico in druge prostore, za katere bi želeli, da so prijetno topli. Takšni grelniki imajo namreč zelo nizko porabo, seveda če izberemo varčen model. Kateri varčni radiatorji za kopalnico so najboljši? Tisti, ki porabijo najmanj energije ter ob tem prostor prijetno ogrejejo!

Izberite Glamox!

V kolikor ne veste, katero znamko izbrati, vam priporočamo norveško blagovno znamko Glamox. Njihovi varčni radiatorji za kopalnico namreč porabijo tudi do 35 % manj električne energije, kar omogoči že občuten prihranek. Če njihovo porabo primerjate z drugimi grelniki, boste ugotovili, da se vam njihov nakup vsekakor splača, saj boste prihranili pri ogrevanju. Nič čudnega torej, da se Norvežani v mrzlih zimah gori na severu tako radi ogrevajo prav na elektriko, če pa obstajajo tako varčni modeli grelnikov. Kupite jih lahko tudi v Sloveniji, in sicer na spletnem naslovu silenos-ogrevanje.si.

Različni modeli električnih grelnikov

https://silenos-ogrevanje.si/kopalniski-radiatorji/

Na voljo imate številne modele, med katerimi so tudi takšni, ki so prirejeni prav za kopalnico. To pomeni, da odlično prenašajo vlago, zato so varni za uporabo. Hkrati pa so zelo učinkoviti, saj je njihova moč prilagojena velikosti prostora, poleg tega pa imajo tudi nadvse natančen termostat ter posebno zaščito proti pregrevanju. So tudi nadvse priročni, kar še posebej velja za model Vigo, ki je oblikovan ne le kot radiator, ampak tudi kot sušilnik perila. Ima namreč obliko lestve, na njenih prečkah pa lahko sušite perilo in brisače.

Poleg tega pa je Vigo tudi zelo učinkovit ter zasnovan tako, da zasede kar se da malo prostora. Zaradi tega boste z njim gotovo zadovoljni, tako kot so z njim zadovoljni že številni uporabniki. Marsikdo, ki je takšen grelnik kupil le za ogrevanje v prehodnih obdobjih, je kmalu ugotovil, da se mu ogrevanje z njim splača celo leto. Predvsem pa, da se na podoben način splača ogrevati tudi ostale prostore, saj boste tako za ogrevanje porabili veliko manj.