Kartonska embalaža vseh vrst

kartonska embalaža

Različna kartonska embalaža je vsekakor zelo široko uporabna. Vanjo lahko zapakiramo praktično karkoli, saj je na voljo v različnih dimenzijah in oblikah. Najbolj poznane so oglate kartonske škatle, s katerimi lahko zaščitimo izdelke oziroma poskrbimo za njihovo pakiranje. Obstajajo pa tudi različne druge rešitve, ki vam prav tako lahko pridejo prav, če želite zapakirati določene izdelke, jih skladiščiti, transportirati ali pošiljati po pošti.

Kartonska embalaža je zelo praktična

Karton je trši papir, ki se ne strga zlahka in dobro prenaša različne obremenitve. Hkrati pa je lahek in trpežen. Tako z vidika enostavnosti pakiranja kot lahkosti in vseh ostalih lastnosti je kartonska embalaža zagotovo praktična izbira. Izbiro velikosti in vrste embalaže lahko prilagodite svojim potrebam ter tako poiščete najbolj ustrezno rešitev zase.

Karton omogoča recikliranje

pakirni materiali

Kartonska embalaža ima še to odlično lastnost, da omogoča recikliranje. To je pomembno tako z vidika skrbi za okolje in zakonskih predpisov, kot z vidika vaših strank, ki cenijo ekološko embalažo. V primeru, da uporabljate škatle ali drugo embalažo iz kartona, je pametno uporabiti še lepilni trak, ki ga je mogoče reciklirati.

Tako vam tega ne bo treba odstranjevati iz škatel, ko boste te odvrgli v ustrezen zabojnik. Najbolje je tako uporabljati kar papirnat lepilni trak, ki ga je mogoče reciklirati skupaj s škatlo in ki se z barvo kartona lepo sklada tudi vizualno. Tako bo embalaža vaših izdelkov ne le bolj prijazna do okolja, ampak tudi lepša.

Kje kupiti kakovostno embalažo?

Če bi radi kupili kakovostno embalažo iz kartona ali kakšnega drugega materiala, je najboljši naslov zagotovo podjetje Intercommerce. V njihovem prodajnem programu so namreč številne rešitve za pakiranje in embaliranje, ki so prilagojene različnim zahtevam strank, predvsem pa temu, da se z njihovo pomočjo lahko čim bolj optimizira pakirni proces. Poleg tega se v podjetju izredno trudijo za to, da za vsak izdelek ali za vsako stranko poiščejo najboljšo rešitev za pakiranje. Zaradi tega se vam jih v primeru, da iščete kakovostno kartonsko embalažo, zagotovo splača kontaktirati.